OVER MIJ

“De reis is de bestemming”

Nancy van den Bosch

 

Ik ben gefascineerd in alles wat met natuurlijke gezondheid te maken heeft. Ik laat mij inspireren door de natuur en geniet van al het moois wat zij te bieden heeft. Het geeft mij rust, aandacht en verrijking. Het maakt de dingen voor mij eenvoudig, waardevol en logisch.

Toen ik zelf merkte dat ik niet lekker in mijn vel zat en fysieke klachten kreeg, ben ik op zoek gegaan naar meer balans en kwam de natuurlijke gezondheid op mijn pad.

Mijn hormoonklachten zorgden destijds voor veel ongemak, zowel fysiek als mentaal. Ik werd nieuwsgierig of ik mijn klachten op een natuurlijke wijze zou kunnen aanpakken. Ik begon te lezen, maar zag al snel door de bomen het bos niet meer. Wat zou goed zijn voor mij?

Tijdens de opleiding natuurvoedingsadviseur ging er een wereld voor mij open. Stapje voor stapje ben ik mijn voedingspatroon en leefstijl gaan aanpassen. De natuurvoeding bracht mij zo veel meer als waar ik op gehoopt had. Mijn klachten namen af, ik ben fitter geworden en meer in mijn kracht gaan staan. Daarnaast ben ik lekkerder gaan eten, met meer smaak en variatie. Dit smaakte naar meer!

Ik wilde naast voeding meer te weten komen. Gezondheid op alle niveaus in de mens: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Dit bracht mij bij de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Op zoek naar wie je bent om in je kracht te staan, je zelfgenezend vermogen aanspreken en zelfstandig keuzes maken. Daar kwam voor mij alles samen!

In de afgelopen jaren heb ik me verder verdiept en meerdere trainingen afgerond, zoals voeding om je fitter te voelen, fermenteren, diverse kookworkshops, positieve gezondheid, vrouw & hormonen, consulent natuurlijke gezondheid en de 4 natuurkwaliteiten.

Ik weet wat erbij komt kijken om voeding en leefstijl aan te passen. Ook in een gezin en in combinatie met een baan en opleiding. Ik ken de uitdagingen en de valkuilen. Het is mijn passie om mijn kennis en ervaring hierover met je te delen.

Met mijn achtergrond in projectmanagement, facility management en huisvesting ben ik ook werkzaam binnen commercieel zakelijke omgevingen. Met mijn nuchtere en pragmatische aanpak beweeg ik makkelijk binnen organisaties, kan ik goed verbinden en mijzelf verplaatsen in de dynamieken rondom work-live balance.