Kennisevent bij consultancy bureau

Samenvatting

De relaties van House of Performance heb ik tijdens dit event verwend met vers gemaakte soep, smoothies en sappen. Bij de smoothies en sappen kon gekozen worden uit verkoelende of verwarmende ingrediënten. Leuk om te weten wat deze ingredienten voor je doen en waar je dan voor kiest. Naar welke workshop of themabijeenkomst ga je en welke smoothie past daar goed bij? Of in welke mood ben je en waar heb je op dit moment behoefte aan? Een proeverij van verschillende soorten smoothies, waarbij ik mijn kennis over voeding en recepten graag met anderen deel.

De afgelopen jaren heb ik vanuit House of Performance al verschillende keren samengewerkt met Nancy. Ben altijd ontzettend tevreden! Niet alleen over de snelheid van handelen, nakomen van afspraken maar bovenal van de smaakexplosies die zij kan bewerkstelligen.

Het Intern Advies Event was hier zeker een heel mooi voorbeeld van. Nancy heeft tijdens ons ‘klantfestival’ in onze ‘foodcourt’ twee standjes van eten en drinken voorzien. Nancy zorgt ervoor dat de smaak op en top is, maar kiest er ook voor om uitleg te geven over de samenstelling ervan. Dit maakt het compleet! Én de gasten mochten zelfs het recept mee naar huis nemen. Tijdens de evaluatie kregen we verschillende keren complimenten over hoe goed het eten en drinken was. Dus mede dankzij Nancy was ons event een succes!

We gaan haar zeker weer benaderen voor volgende edities!

Anouk Van Gemert

Consultant, House of Performance