Lezing ‘Natuurvoeding & Spijsvertering’ bij landelijk financiële instelling

Samenvatting

Bij de Rabobank Arnhem en Omstreken liet ik tijdens deze interactieve lezing de medewerkers zien en ervaren wat natuurvoeding is. En dat is meer dan voeding. Aan bod kwamen thema’s als basisprincipes, hoe breng je dit in de dagelijkse praktijk en hoe bereid je een volwaardige maaltijd. Daarbij leg ik de relatie met (business) performance. Hoe zet je voeding bewust in om beter te presteren. Voor jezelf, je team en de organisatie.

Vanuit mijn werkgever heb ik 2 workshops van Nancy mogen bijwonen. Nancy vertelt op een enthousiaste en inspirerende wijze over gezonde voeding en wat voeding voor je kan doen. Met de praktische tips van Nancy is het leuk en eenvoudig om je voedings- en leefpatroon aan te passen, zonder dat je allerlei dure of vreemde producten hoeft aan te schaffen. Bruikbare en lekkere recepten voor gezonde snacks. Kortom, een aanrader!

Ilse De Graaf

Adviseur private banking, Rabobank

In het kader van gezonde en vitale medewerkers heeft de Rabobank een masterclass Natuurvoeding & Spijsvertering georganiseerd. Ruim 20 collega’s genoten van een interactieve en leerzame avond. Op enthousiaste wijze heeft natuurvoedingsdeskundige Nancy van den Bosch ons veel verteld over natuurvoeding en de invloed op onze spijsvertering. Het blijkt maar weer hoe belangrijk de keuze van de voedingsmiddelen is voor je gezondheid en welzijn.

Yvonne Van Zoelen

Assistent vermogensmanager, Rabobank