Themalunch bij consultancy bureau

Samenvatting

Iedere maand verzorg ik voor alle medewerkers van House of Performance een lekkere en gezonde lunch. Een moment om samen te zijn, samen te eten, samen te inspireren en goed voor elkaar te zorgen. Dat laat zich vertalen in voeding van goede kwaliteit (vers, puur, eerlijk en biologisch), variëteit en inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan met gezonde voeding. Inspelend op de mensen, waarden en thema’s binnen de organisatie zorg ik voor ‘feel good food’ voor de consultant. Iedere keer een ander thema en uitleg aan de eettafel. Zoals voeding ondersteunend aan je organen, stel je eigen gerecht samen passend bij je temperament, voeding en emoties en wat te doen met restjes. Ik vertel je waar een gerecht voor staat, waar het goed voor is of een leuk weetje over de bereiding.

Nancy verzorgt eens in de zoveel tijd een lunch op m’n werk. Dit is echt heerlijk! Het is ontzettend gezond en heel erg smaakvol. De recepten geeft ze mee, dus je kan het lekkers thuis nog eens namaken als je wil.
Ze weet erg veel over voeding en de effecten ervan op je lichaam, dus ze kan je daarnaast erg goed adviseren en inspireren over een gezonde levensstijl. Een aanrader!

Laura Weenink

Consultant, House of Performance